Opslag & Distributie

Wij hebben een grote opslagcapaciteit voor het opslaan van diepgevroren goederen en kunnen daarnaast ook gekoelde- en droogopslag verzorgen.

Wij regelen graag de distributie van uw goederen. Zowel groepage zendingen als complete vrachten wereldwijd.

Bij ons kunt u complete pallets in- en uitslaan, maar ook losse dozen laten palletiseren. Daarnaast bieden wij diverse toegevoegde diensten aan zoals foliën, verpakken, kantelen op een andere pallet, labellen en omstapelen naar uw wensen en behoeften.

Opslag

Frigomundo is een vrieshuis dat de opslag verzorgt van vooral bevroren, maar ook gekoelde en ongeconditioneerde goederen. Voor alle producten die onder deze omstandigheden opgeslagen moeten worden kunt u bij Frigomundo terecht.

Het diepvriesmagazijn biedt ruimte aan 30.000 pallets. Deze zijn opgedeeld in één volledig geautomatiseerde cel en twee semiautomatische cellen. Tevens is er een ruimte met 1.300 palletplaatsen waarvan de temperatuur naar uw wens kan worden ingesteld.

Door het gebruik van deze geautomatiseerde systemen zijn wij in staat uiterst secuur en efficiënt te werken en zijn uw goederen te allen tijde te traceren.

Transport

Bij Frigomundo bent u ook op het gebied van transport aan het juiste adres. Zo kunnen wij desgewenst containertransport van de haven naar Zoeterwoude verzorgen en regelen wij graag de distributie van uw goederen. Zowel groepage zendingen als complete vrachten wereldwijd.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Frigomundo Coldstore B.V.

Produktieweg 5
2382 PA Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: +31 71 5815500
E-mail: info@frigomundo.com