Douanediensten

Frigomundo Customs Services richt zich volledig op de afhandeling van alle formele zaken om zowel invoer, uitvoer als doorvoer perfect te laten verlopen.

Wij dragen zorg voor een tijdige aanzuivering van de transitgoederen.

Daarvoor hebben wij de beschikking over de benodigde vergunningen voor vereenvoudigde regelingen en geautomatiseerde systemen. Voorts beschikken wij over de nodige contacten met de douane om de belangen van u als klant onverminderd te blijven behartigen. Ten behoeve van een nog soepelere afhandeling van containers via de douane, beschikken wij over de AEO (Authorized Economic Operator) status.

Documenten

Alle zaken rondom het verkrijgen van de benodigde documenten zijn bij Frigomundo in vertrouwde handen. Denk aan het opmaken van GDB’s, afstemmen van fysieke controles, keuringen, volle containers vanuit de Rotterdamse haven vervoeren onder geleide van een T1 document naar onze locatie. Daarbij dragen wij zorg voor tijdige aanzuivering van de transitdocumenten.

Invoer

Wij verzorgen uw invoeraangiften vanuit het Entrepot-C van Frigomundo. Met behulp van de juiste informatie over uw goederen en de geautomatiseerde douanesystemen kunnen de aangiften snel worden behandeld. Tevens kunnen wij de aanvraag en het beheer verzorgen van de licenties die eventueel voor invoer nodig zijn.

Doorvoer

Frigomundo draagt zorg voor de doorvoer van goederen via het NCTS systeem (New Computerised Transit System) waardoor uw goederen onder geleide van een T1 document kunnen worden overgebracht naar een door u gewenste locatie.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Frigomundo Coldstore B.V.

Produktieweg 5
2382 PA Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: +31 71 5815500
E-mail: info@frigomundo.com