Customer Service

Service, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de drijvende krachten achter Frigomundo.

Door goede communicatie en overleg benaderen we de klant als in een partnership en denken we met de klant mee.

Standaard gaan alle in- en uitgaande trucks over de eigen weegbrug van Frigomundo en ontvangt u een inslagrapportage direct na het lossen en een uitslagrapportage direct na het laden. Bij afwijkingen zullen wij contact opnemen en u vragen welke actie er van ons verwacht word. Tevens ontvangen onze klanten wekelijks een voorraadrapport. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor vragen over uw goederen of onze diensten. Wij staan graag voor onze klanten klaar.

Douanefaciliteiten

Met de douanefaciliteiten binnen het bedrijf kunnen we alle inklaringen intern verzorgen en dat is een groot voordeel met betrekking tot de snelheid van handelen en de service die Frigomundo kan leveren.

Partnership

Klanten zijn bij ons niet gewoon klanten. Door goede communicatie en overleg benaderen we de klant als in een “partnership” en denken we met de klant mee. Al onze medewerkers werken met veel plezier en inzet om een hoog serviceniveau te realiseren, waarbij kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd blijven.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Frigomundo Coldstore B.V.

Produktieweg 5
2382 PA Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: +31 71 5815500
E-mail: info@frigomundo.com